انواع ماکارونی پیچی در سایز و اشکال مختلف با قیمت عمده و مستقیم به فروش می رسد، صادرات ماکارونی پیچی همواره با تعدد مدل و فرم و اندازه بوده و رنگ های مختلفی شامل آن می شود،
تناژ بالایی از این محصول با درجات کیفی مرغوب و طعم و مزه خوشمزه و خواص عالی با قیمت کلی و بی واسطه روانه بازارهای مقصد می شود،
صادرات این محصول ارز قابل ملاحظه ای را متوجه کشور می کند.
روش تولید ماکارونی چگونه است؟
روش تولید ماکارونی می تواند در انواع متفاوتی باشد، سمولینا نام یک آرد است که به عنوان ترکیب اصلی در ساختار تولیدی ماکارونی استعمال می شود، بعد از وارد نمودن آرد به سیلو با بهره مندی از یک ابزار خاص در مسیر خطوط تولید قرار می گیرد، آرد اصولا باید به همراه یک سری از ترکیبات افزودنی وارد دستگاه های میکسر قرار گیرد تا شکل یکدست و منسجمی بخود بگیرد.مواد مذکور با استفاده از یک سیستم تحت اعمال فشار هوا و دستگاه های تولید از جمله مکانیزم پرس ترکیب آرد و آب به نحو احسن و در یک بازه زمانی بسیار کوتاه انجام می شود، خمیر به دست آمده در یک محفظه به نام خمیردان به طور منسجم و یکدست مالش داده می شود تا حسابی ورزیده شود، سپس آماده قالب گیری می شود.
در مرحله بعدی توسط ابزار خشک کن خمیر بعد از قالب گیری در اشکال مختلف خشک شده و و در نهایت با قرار گرفتن در یک دمای بسیار مناسب درجه حرارت آن کاهش پیدا می کند و در مراحل انتهایی این خمیر که در حال حاضر کاملا شکل گرفته است با ذخیره شدن در سیلو وارد دستگاه برش می شود و در نهایت بسته بندی می شود، اطلاعات لازم در خصوص این محصول روی بسته بندی به صورت کاملا دقیق درج می شود و سپس راهی بازار می گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.